IMA OZLIJEĐENIH

Kaos na autocesti A6: Prvo se auto zapalio u tunelu pa se kamion zabio u drugi teretnjak u koloni

Kako javlja HAK, nakon nesreće u tunelu Veliki Gložac se zapalilo jedno vozilo, a policija je potvrdila da ima ozlijeđenih osoba
Gužva na autocesti A6
 Hak

U ponedjeljak poslijepodne je na autocesti A6 na udaljenosti od samo nekoliko kilometara došlo do dvije teške prometne nesreće. Naime, u tunelu Veliki Gložac zapalilo se vozilo zbog čega su jedno vrijeme bile zatvorene obje tunelske cijevi.

Kako se zbog zatvaranja tunela stvorila velika kolona, jedan kamion naletio je na kraj kolone i sudario se s drugim teretnim vozilom.

Prema prvim informacijama, u nesrećama na autocesti A6 ima ozlijeđenih.

Kako piše Kaportal, užasnu sliku ovim nesrećama pruža i krv koja teče uz cestu. Radi se, naime, o životinjskoj krvi s obzirom da je jedan od kamiona prevozio životinjski otpad.

Zbog ovih prometnih nesreća jedno je vrijeme bila zatvorena i dionica između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba, a promet je bio preusmjeravan na staru cestu DC3.

Oko 18:30 sati je HAK javio da se vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40km/h između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba. Kolona vozila u pokretu u smjeru Zagreba duga je oko 3 km, dok se u smjeru Rijeke vozi bez ograničenja.

Dodaju i da se zbog požara u tunelu Veliki Gložac na autocesti A6 Rijeka-Zagreb vozi uz ograničenje brzine 40km/h u smjeru Rijeke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2022 09:17