TUČNJAVA

Kaos na jutarnjoj šetnji u Remetincu: Zatvorenici napali člana opasne bande i slomili mu nos!

Za sada nema informacija tko je točno udario Jandrića i kako je došlo do napada. Okolnosti ovoga incidenta još uvijek se utvrđuju

Darko Jandrić

 Jutarnji List

U krugu zatvora u Remetincu, kako neslužbeno doznajemo, jutros se dogodio incident u kojemu je ozlijeđen prošloga tjedna uhićeni Darko Jandrić, osumnjičen zajedno s Leom Zdenjakom i Viktorom Milakovićem kao organizator zločinačke skupine koja je posljednjih godina na zagrebačkom području postavljala eksplozivne naprave i naručivala ubojstva konkurenata u narko biznisu.

Pema neslužbenim informacijama, Jandrić je fizički napadnut dok je oko 9 sati ujutro bio u šetnji u zatvorskom krugu. Napadnut je od strane drugih zatvorenika i tom prilikom razbijen mu je nos.

Vrlo brzo su intervenirali službenici pravosudne policije tako da nije došlo do većih izgreda. No, za sada nema informacija tko je točno udario Jandrića i kako je došlo do napada. Okolnosti ovoga incidenta još uvijek se utvrđuju.

Jandrića se između ostaloga tereti da je sa sada suokrivljenim Milakovićem naručio ubojstvo jednog dilera koji im je ostao dužan određeni iznos za drogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:12