NESPRETNI LOPOV

Kaos u elitnom dijelu Zagreba: Čuo se udarac, a potom i jaukanje. Građali su imali što za vidjeti...

Došavši na odabranu lokaciju, pokušao se popeti na nadstrešnicu, da bi u jednom trenutku pao na pod terase i glasno jauknuo

Privođenje Ilustracija

 Damjan Tadic/cropix/

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim lopovom kojeg su građani uhvatili i predali policiji nakon neuspjelog pokušaja provale u dom 42-godišnjakinje u Kosirnikovoj ulici. Badnjak je proveo u policijskoj postaji nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku ‘bogatiji‘ za kaznenu prijavu za pokušaj teške krađe.

Policija je obradom utvrdila da je 23. prosinca oko 21 sati, posrnuli 21-godišnjak odlučio provaliti u tuđi dom.

Došavši na odabranu lokaciju, pokušao se popeti na nadstrešnicu, da bi u jednom trenutku pao na pod terase, a taj su tresak vidjeli građani jer je mladić ujedno i zajauknuo.

- Shvativši da je uočen, 21-godišnji počinitelj se, ništa ne otuđivši, dao u bijeg i pri tome skočio na krov vozila marke "Citroen" i na poklopac motora osobnog automobila marke "VW Polo". Osumnjičeni se udaljio po Kosirnikovoj ulici, gdje je uhvaćen i zadržan od strane građana do dolaska policijskih službenika - kažu iz zagrebačke policije koja je protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavila posebno izvješće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 15:11