POLICIJA UTVRĐUJE OKOLNOSTI

Kaos u strogom centru Zagreba: Izbila masovna tučnjava, letjeli stolovi i čaše, netko bacio i suzavac

‘Možemo potvrditi da znamo za taj odgađaj, u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti‘, rekli su u policiji
Prizori tučnjave u centru Zagreba
 Snimke Nadzornih Kamera

U središtu Zagreba, u Bogovićevoj ulici, u subotu oko 22:30 došlo je do nasilnog incidenta nakon što je, kako izvještava 24sata, skupina mladića naprasno prekinula zabavu bacivši stol oko kojega je bila okupljena druga grupa mladih.

- Odjednom se stvorila skupina mladića u dobi od 20 do 30 godina. Prišli su dečkima koji nisu radili nikakve probleme, a koji su stajali dva metra od našeg stola. "Pazi da ti ne bi glava letjela", čula sam da je rekao jedan iz te skupine koja im je došla. I to je bilo to, odmah je zgrabio stol i bacio im ga, očito su imali neki sukob od ranije - prepričava za 24sata mlada Zagrepčanka koja se našla u samom središtu sukoba mladića.

- Jedni na druge su bacali sve što im je stiglo pod ruke. Stolove, stolice, čaše, boce sa susjednih stolova. Netko je bacio i suzavac, ljudi su počeli vrištati i bježati krvavi, razderanih majica - priča djevojka tvrdeći da je i jednu curu pogodila čaša u glavu, da joj je iz nosa šikljala krv te da je plakala i vrištala. Grupacija koja je sve započela se ubrzo, tvrdi, razbježala po Bogovićevoj.

Policija je, kaže, došla ubrzo, a masovnu tučnjavu snimila je i nadzorna kamera jednog od kafića.

- Možemo potvrditi da znamo za taj odgađaj, u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti. Prema početnim informacijama koje za sad imamo, jedna je osoba lakše ozlijeđena - rekli su kratko iz zagrebačke policije za 24sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:26