OKRIVLJENIK POBJESNIO

KAOS U SUDNICI Mladić čuo kaznu pa pokušaoskočiti kroz prozor: glavom udariou staklo, tužitelju razbio naočale...

Neočekivani incident dogodio se u jutarnjim satima u sudnici Općinskog suda u Puli

Neočekivani incident dogodio se u četvrtak ujutro u sudnici Općinskog suda u Puli kada je okrivljenik M. K. (31) iz Medulina pred kraj suđenja pokušao pobjeći skokom kroz prozor pri čemu je zadobio lakše ozljede glave odnosno posjekotine, piše Glas Istre .

Glas Istre doznaje da se 31-godišnjaku sudilo zajedno s bivšom djevojkom zbog krađe. Nakon što je državni odvjetnik Vlado Šćur iznio svoj prijedlog kazne za mladića, mladić je najednom skočio na stol državnog odvjetnika u namjeri da se domogne prozora te kroz prozor pobjegne na slobodu.

U naumu su ga spriječila dva pravosudna policajca koja su mu uspjela staviti lisice na ruke, a nakon što su ga vezali lisicama, mladić je udario glavom u staklo.

U sprečavanju bijega sudjelovao je i sam državni odvjetnik, kojemu su tijekom incidenta razbijene naočale.

Kako je mladić glavom udario u staklo prozora, tako mu je s gornjeg dijela prozora na glavu palo drugo staklo te je 31-godišnji optuženik zadobio posjekotine na glavi.

Inače, mladić se već neko vrijeme nalazi iza rešetaka jer je već ranije osuđivan.

Sutkinja Vera Glasnović Gjoni pred kojom se sve to odvijalo promptno je reagirala i pozvala hitnu pomoć i policiju te je obavijestila o incidentu predsjednicu općinskog suda u Puli Sonju Bulić.

Iz Policijske uprave istarske Glas Istre doznaje da se još uvijek utvrđuju okolnosti događaja, nakon čega će biti poznata kvalifikacija djela za koje će se teretiti 31-godišnji mladić.

Nakon incidenta i nakon što mu je pružena medicinska pomoć, mladić je vraćen u zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:48