OČEVID U TIJEKU

Kobni povratak iz šopinga: Poginula žena (74), za upravljačem bila 80-godišnjakinja. Ničega se ne sjeća

Došlo je do slijetanja vozila na ravnici između Kipa i Doljana

Automobil koji je sletio s  ceste

 Čitatelj/MojPortal

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas prije 11 sati na cesti između Kipa i Doljana, smrtno je stradala 74-godišnja žena iz Pakraca, a dvije su žene prevezene u pakračku bolnicu, piše MojPortal.

Poginula žena sjedila je na stražnjem sjedalu Toyote Yaris daruvarskih registracija dok je za upravljačem bila 80-godišnja žena koja se navodno ničega ne sjeća. S njima je u autu, na mjestu suvozačice, bila još jedna žena. Sve tri žene su s područja Pakraca.

Bile u šopingu u Daruvaru

Odmah po dojavi o nesreći na teren su izašli daruvarski policajci, ekipa Hitne medicinske pomoći iz Daruvara i Pakraca te vatrogasci koji su pomogli prilikom izvlačenja ozlijeđenih žena.

Vozačica i suvozačica prevezene su u pakračku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć.

Žene su se navodno vraćale u Pakrac iz Daruvara gdje su bile u šopingu. Očevid su obavili policajci iz Daruvara.

Kako nam je nakon očevida rekao načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibore Čajsa, do nesreće je došlo na ravnom dijelu ceste na ulazu u Kip iz smjera Daruvara.

Suvozačica teško ozlijeđena

- Vozačica rođena 1943. godine upravljala je osobnim automobilom marke Toyota Yaris, daruvarskih registracija, iz smjera Daruvara prema Pakracu. Na ulazu u Kip, nije se držala svoje strane ceste, te je vozilom prešla na stranu ceste za vozila iz suprotnog smjera, zahvatila bankinu i sletjela s ceste gdje je udarila u prilazni most - rekao nam je načelnik Čajsa dodajući kako je na mjestu nesreće poginula 74-godišnja putnica koja je sjedila na stražnjem sjedalu, a koja nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

Suvozačica u dobi od 75 godina teško je ozlijeđena, dok je 80-godišnja vozačica lakše. Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola. Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, naložena je obdukcija nad tijelom tragično preminule žene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:19