U TIJEKU OČEVID

Kod benzinske u Zelini sletio s ceste, završio na boku i umalo se smrznuo, spasili ga vatrogasci

Nesreći su doprinijele vremenske prilike i sklizav kolnik, a najvjerojatnije i umor te nepažnja vozača
Prometna nesreća, Sveti Ivan Zelina
 Dvd Sv. Ivan Zelina

Stravična prometna nesreća dogodila se tijekom noći na Zagrebačkoj ulici nasuprot benzinske postaje Lukoil na području Svetog Ivana Zeline, a na mjestu događaja su osim policije i Hitne pomoći, intervenirali i zelinski vatrogasci. Dojavu o tragediji pripadnici DVD Sv. Ivan Zelina zaprimili su u 4.20 sati te je na mjesto nesreće otišlo njih deset.

image
Prometna nesreća, Sveti Ivan Zelina
Dvd Sv. Ivan Zelina

- Dolaskom do mjesta intervencije uočavamo vozilo koje je izletjelo sa ceste i završilo na boku u oranici. Pristupamo osiguranju vozila, rezanju krova, bočnom preklapanju istog i spašavanju unesrećene osobe koju predajemo Hitnoj medicinskoj službi - otkrili su zelinski vatrogasci koji su se nakon spašavanja vratili u vatrogasni centar.

image
Prometna nesreća, Sveti Ivan Zelina
Dvd Sv. Ivan Zelina

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti zbog kojih je vozač sletio s ceste. Nesreći su, pretpostavlja se, doprinijele vremenske prilike točnije temperature daleko ispod ništice i sklizav kolnik, a najvjerojatnije i umor te nepažnja vozača. Koje je ozljede zadobio vozač, još se uvijek utvrđuju, a također je i nepoznato je li udesu možda kumovao i alkohol.

S obzirom da je smrskan i prevrnut auto u polju uočio prvi djelatnik zimske službe dok je prolazio navedenom dionicom a koji je odmah alarmirao 112 i time doslovno spasio muškarca od smrzavanja, policiji je i točno vrijeme nesreće još uvijek nepoznanica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 04:37