SMRT U PALEŠNIKU

Kod Garešnice pronađeno mrtvo tijelo 31-godišnjaka, policija našla automobil vozača koji ga je pregazio pa pobjegao

Iz policije navode da su postupili prema dojavi Centra 112 od 4,30 sati

Policija, ilustracija

 Cropix/

NOVO 16:05 - Brzim djelovanjem bjelovarske policije i terenskim provjerama, pronađeno je vozilo koje se dovodi u vezu s teškom prometnom nesrećom, u kojoj je rano jutros u mjestu Palešnik kod Garešnice smrtno stradao 31-godišnji muškarac, priopćila je policija.

Prometna nesreća dogodila se rano jutro oko 4,20 u mjestu Palešnik, a tijelo 31-godišnjeg muškarca pronađeno je na kolniku.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač naletio na pješaka, a potom se udaljio s mjesta događaja bez pružanja pomoći unesrećenom, priopćila je ranije danas Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Očevidom na mjestu nesreće rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalog.

Policija nastavlja s detaljnim kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće i pronašao počinitelj koji je otišao s mjesta nesreće, javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske.


14:53 - Policija je utvrdila da je 31-godišnji muškarac, čije je tijelo pronađeno u nedjelju ujutro na kolniku u mjestu Palešnik kod Garešnice, poginuo u naletu automobila, a vozač se udaljio s mjesta nesreće bez pružanja pomoći unesrećenom, priopćeno je.

Prometna nesreća dogodila se rano jutros oko 4,20 sati u Palešniku, gdje je došlo do naleta vozila na 31-godišnjaka koji je uslijed zadobivenih ozljeda umro na mjestu događaja, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Nepoznati vozač udaljio se s mjesta prometne nesreće bez da je pružio pomoć unesrećenom. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalog, dodaju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja i pronašao počinitelj koji je napustio mjesto nesreće, navodi policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:57