SUMNJA SE NA DILANJE

Kod mladića u Maksimiru pronašli veće količine kokaina i marihuane, novac i digitalnu vagu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku

Droga zaplijenjena u Zagrebu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da je 31-godišnjak, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina i marihuane koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Maksimira, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

Policijski službenici su obavljenom pretragom stana na području Maksimira pronašli ukupno 90,1 grama kokaina pakiranog u pet paketa, 391 gram marihuane pakirane u šesnaest paketa, dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2023 12:32