OZLJEDE PO TIJELU

Kod Velikog Trgovišća policijski službenik pronađen mrtav u kući

Na mjestu pronalaska tijela proveden je očevid uz nazočnost dežurne zamjenice državnog odvjetnika
Varazdin, 130712.U Ulici Juraja Krizanica danas poslijepodne dogodilo se ubojstvo. Prema prvim nesluzbenim informacijama, sin je ugusio oca. Navodno je u obitelji nasilje prisutno vec duze vrijeme.Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu zlocina.Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
 Željko Hajdinjak / CROPIX

ZAGREB - Mrtvo tijelo službenika PU zagrebačke pronađeno je danas oko 11 sati u obiteljskoj kući u selu Ravnive kod Velikog Trgovišća.

Zasad se ne isključuje da je u pitanju samoubojstvo. Preliminarnim pregledom tijela uočene su ozljede na tijelu, koje ukazuju na suicid.

Neslužbeno se doznaje da se radi o Marijanu D. koji nije bio policajac, nego je radio kao dostavljač u Policijskoj postaji Črnomerec na drugim poslovima u PU zagrebačkoj.

Na mjestu pronalaska tijela proveden je očevid uz nazočnost dežurne zamjenice državnog odvjetnika.

Na zapešćima su uočene rezne rane, a prvi je zaključak u takvim slučejevima da se radi o samoubojstvu, no slučaj je ipak okvalificiran kao sumnnjiva smrt.

Nakon očevida, tijelo pokojnika prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će biti provedena obdukcija te će se sa sigurnošću saznati točan uzrok smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:09