STRAŠNA NESREĆA

Kod Vinkovaca poginula dvojica mladića: Vozač ispao pa ga poklopilo vozilo, putnika pregazio drugi auto

Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje

Ilustracija

 Bozidar Vukicevic/Cropix

Policijska uprava vukovarsko-srijemska objavila je nove detalje o nesreći koja se u petak dogodila na cesti između Komletinaca i Nijemaca, a u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno kako se u petak, 8. prosinca oko 19.35 sati na županijskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak.

Jedan od smrtno stradalih upravljao je osobnim automobilom u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do naselja Komletinci gubi nadzor nad vozilom i slijeće s kolnika ulijevo u odvodni kanal gdje dolazi do više udara vozila u kosine kanala i panj drveta nakon čega preminuli ispadaju iz vozila.

Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka je pao osobni automobil u kojem se neposredno prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolnik i preko tijela prelazi osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje, objavila je PU vukovarsko-srijemska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:59