NASILNIK IZ RASTOVCA

Kod Zagvozda stariji muškarac (73) ručnim alatom udario ženu (60) u glavu, lakše je ozlijeđena

Oštećenoj 60-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede
Uznemirujuće scene napada u Rastovcu

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjakom zbog sumnje da je prijetio i pokušao ubiti 60-godišnjakinju, izvijestili su policijski službenici Postaje granične policije Imotski, piše Slobodna Dalmacija.

Sumnjiči ga se da je jučer oko 9.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju a potom ju se ručnim alatom udario glavu. Nakon toga je uputio prijetnje smrću 44-godišnjaku.

Oštećenoj 60-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaj ubojstva i prijetnja, danas tokom dana osumnjičeni 73-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

U međuvremenu se pojavila snimka fizičkog napada koji se dogodio u Rastovcu, a koju zbog uznemirujuće sadržaja nećemo objaviti. Snimljen je s viših katova obiteljske kuće ispred koje se napad dogodio.

Napadač je prišao 60-godišnjakinji, zamahnuo motikom i udario ju u glavu, nakon čega je nekolicina ljudi koji su se tamo zatekli počela vikati 'Upomoć, zovi policiju'. Zamahnuo je i prema muškarcu koji se tamo stigao kada je čuo da se nešto događa. Krenuo je potom za njim, čak i bacio alat prema njemu, a nakon kraćeg komešanja uspio ga je do dolaska policije smiriti mlađi muškarac koji je izašao iz susjedne kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:43