OBITELJ POTRESENA

Kolega poginulog vozača kombija: ‘U potpunom šoku smo, najviše je volio svoje dvije kćeri...‘

Riječ je o vlasniku obrta za građevinske radove, koji je vjerojatno išao na gradilište prema Vinkovcima
 Ivan Peric/Cropix

Nakon što je vozač kombija poginuo jutros u teškoj prometnoj nesreći u Vinkovcima u kojoj je s osobnim automobilom sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić, kolega poginulog vozača je rekao da je obitelj poginuloga u potpunom šoku.

- Svi smo jako potreseni. Znam ga već dugo godina i vrlo često smo se družili jer su nas povezivali zajednički prijatelji, a kako je on uvijek volio velika druženja i ekipu, često smo se nalazili na kućnim druženjima. Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije, smijeha uz hranu i piće. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlaku, a često smo pričali i o poslu. Volio je prirodu i šumu, bio je vrijedan čovjek, a najviše je volio svoje dvije kćeri, rekao je kolega 40-godišnjaka za 24 sata.

Kako smo neslužbeno doznali, vozač kombija je 40-godišnjak iz Privlake. Riječ je o vlasniku obrta za građevinske radove, koji je vjerojatno išao na gradilište prema Vinkovcima. Iza njega su ostale supruga i dvoje maloljetne djece.

Banožić je vozio osobni automobil i navodno je, doznaje portal 24 sata, po magli pretjecao kamion te se zabio u kombi.

Prema preliminarnim i neslužbenim podacima, kod Banožića nije utvrđena prisutnost alkohola, a navodno je bio na putu u lov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 13:09