UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Konobarica u noćnom klubu u Karlovcu palila šank, vatra prešla na goste, ima ozlijeđenih

Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene

Požar u narodnjačkom klubu u Karlovcu

 Screenshot/

Rano jutros oko 2.30 sati policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu ozlijeđeno više osoba.

Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje se nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima.

Naime, 23-godišnja djelatnica ugostiteljskog objekta je na šanku zapalila alkoholna pića, no vatra je izmaknula kontroli zbog čega je ozlijeđeno nekoliko osoba koje su sjedile za šankom.

Policija je kazala da će pokrenuti kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti nastanka ovog događaja.

Upozoravamo vas da je video uznemirujuć!

Nakon incidenta, na društvenim mrežama se oglasio vlasnik kluba ‘Monaco‘ Goran Fancev.

‘Dragi prijatelji i gosti,

Ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Ostećenima i ozljeđenima želimo što brži i bezbolniji oporovak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj 097/6322-600 ili putem društvenih mreža), a svim ostećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime što možemo učiniti. Nažalost ne možemo promijeniti i utjecati na to da se incident dogodio ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono što je ispravljivo.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 14:22