RAVNO U - KUĆU!

Krš i lom kod Novog Marofa, pet osoba u bolnici, pogledajte grozne prizora s mjesta nesreće

U stravičnom sudaru ozlijeđena su oba vozača te troje putnika starih 51, 47 i 43 godine, a koji su se bili u vozilu krivca nesreće

Rupa u zidu

 Željko Hajdinjak/cropix/

Čak pet osoba je ozlijeđeno u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 15:45 sati u Zagrebačkoj ulici u Turčinu, a koju je skrivio 31-godišnji vozač. Policijski očevid je pokazao da je dotični muškarac vozio iz smjera Varaždina prema Novom Marofu i da je potom učinio potez koji je doveo do prometnog dar-mara.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

Naime, on je započeo prestrojavanje iz desne u lijevu prometnu traku bez da se pritom uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu.

- Tom je prilikom lijevim bočnim dijelom svog vozila udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila kojim je lijevom prometnom trakom u istom smjeru upravljao 23-godišnjak i čije je vozilo od siline udara odbačeno van kolnika gdje je udarilo u betonski rubnik i prometni znak. Osobni automobil 31-godišnjaka je također odbačen van kolnika gdje je zadnjim dijelom vozila udario u metalnu ogradu i ormarić elektroinstalacija nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov i udara u metalnu ogradu i zid kuće - otkrivaju iz PU varaždinske. U stravičnom sudaru ozlijeđena su oba vozača te troje putnika starih 51, 47 i 43 godine, a koji su se nalazili u vozilu krivca nesreće.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

- Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njihove ozljede će se okvalificirati naknadno - zaključuju iz varaždinske policije koja će, ovisno o kvalifikaciji ozljeda koje im pristignu, protiv vozača podnijeti odgovarajuću prijavu.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:14