PROMETNA NESREĆA

Krš i lom u Slavoniji: Slovenac oduzeo prednost na raskrižju, čak 6 osoba ozlijeđeno, dvije teško!

Vozilo je sjetjelo na nogostup gdje je udarilo u pročelje zgrade, dok je drugo vozilo u slijetanju s kolnika završilo na travi

Prometna nesreća u Slavonskom Brodu

 Pu Brodsko-posavska/

Šest osoba je ozljeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 10 sati na križanju Gundulićeve ulice i Nikole Zrinskog u Slavonskom Brodu.

Dežurni telefon Operativno-komunikacijskog centra PU brodsko-posavske je dojavu o sudaru dobio u 10.05 sati te su policajci dolaskom do mjesta nesreće krenuli pomagati sudionicima udesa, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć. Provedenim očevidom koji je uslijedio je, pak, utvrđeno da je 33-godišnjak vozio automobil slovenskih nacionalnih oznaka te dolaskom do križanja nije propustio drugo vozilo s prednošću prolaska za čijim je upravljačem sjedio 54-godišnjak. Od siline sudara, 33-godišnjak je sa slovenskim vozilom sletilo s kolnika na nogostup gdje je udarilo u pročelje zgrade, dok je drugo vozilo u slijetanju s kolnika završilo na travi.

- Prema trenutnim informacijama u prometnoj nesreći je ozlijeđeno šest osoba, od kojih dvije osobe teško. Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu te će po završetku podnijeti adekvatnu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu - kažu iz PU brodsko-posavske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:55