ULICA 153. BRIGADE

Krš i lom u Velikoj Gorici: Vatrogasci nakon teškog sudara izvlačili djevojku iz smrskanog auta

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, a ozlijeđena je osoba izvađena iz vozila te predana djelatnicima Hitne medicinske pomoći
 Javna Vatrogasna Postrojba Velika Gorica/facebook

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Ulici 153. brigade u Velikoj Gorici.

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, a ozlijeđena je osoba izvađena iz vozila te predana djelatnicima Hitne medicinske pomoći Velika Gorica na daljnju medicinsku obradu.

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica također je sudjelovala u intervenciji, a na svojem je Facebooku objavila i fotografije s mjesta nesreće.

Zagrebačka policija u nedjelju je o ovoj nesreći izdala priopćenje koje u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Jučer, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada. Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci. U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju, navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 03:43