VOZILA U SUPROTNOM SMJERU

Krš i lom u Velikoj Gorici: Vozačica (77) se zabila u tri vozila, nije bila u stanju odraditi alkotest...

Pravo je čudo što sve nije završilo tragično jer prema riječima policije na sreću nema ozlijeđenih

Ilustracija

 Ronald Gorsic/Cropix

Na velikogoričkoj obilaznici u 9,45 sati dogodila se prometna nesreća koju je prozročila 77-godišnja vozačica vozeći u suprotnom smjeru oštetivši priom jedan prometni znak i uz svoj još dva automobila, dok je prilikom nesreće oštećeno još jedno vozilo.

Prema informacijama koje je portal VG Danas dobio od PP Velika Gorica, vozačica, koja posjeduje njemačku vozačku dozvolu, je prometovala cestom D30 te kod skretanja za Bapče i Črnkovec udarila prometni znak nakon čega je prešla u suprotni trak za kretanje vozila u kontra smjeru. Nije se zaustavila već je nastavila prometovati prema Velikoj Gorici.

Na srušeni prometni znak naletjelo je vozilo, a vozačica se nastavila kretati te kod skretanja za Kobilić udarila dva automobila. Nakon toga, kad je već bila u blizini ZTC-a, automobil je zaustavila nakon čega su joj građani uzeli ključeve do dolaska policije.

Pravo je čudo što sve nije završilo tragično jer prema riječima policije na sreću nema ozlijeđenih.

Od policije se doznaje kako vozačica nije bila pod utjecajem alkohola što je utvrđeno vađenjem krvi, jer zbog dezorjentiranosti nije bila u stanju odraditi alkotest, piše portal VG Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2022 21:18