KAOS U DUBRAVI

KRŠI I LOM USRED NOĆI U ZAGREBU Pijani 27-godišnjak frontalno udario u auto koji je vozio 18-godišnjak bez vozačke, djevojčica je hospitalizirana

 
 Tomislav Kristo / Ilustracija / CROPIX

Pod okriljem noći u četvrtak teško je ozlijeđena djevojčica u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali pijani 27-godišnji vozač Audija te 18-godišnji vozač drugog Audija koji nije imao položen vozački ispit.

Do prometne nesreće došlo je 45 minuta nakon ponoći u zagrebačkoj Dubravi.

Policija je utvrdila da je 27-godišnjak sa 1,58 promila alkohola u krvi vozio Južnom ulicom u smjeru juga te je dolaskom do kućnog broja 73 skrenuo ulijevo na dio kolnika namijenjenog vozilima iz suprotnog smjera. Pritom je obilazio parkirani auto na kolniku bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu pa se prednjim dijelom automobila frontalno sudario s drugim Audijem kojeg je vozio 18-godišnjak bez vozačke dozvole.

Od siline naleta vozilo netom punoljetnog vozača odbačeno je unatrag gdje je naletjelo na prednji bočni dio Mercedesa 208D koji se nalazio parkiran na nogostupu.

Teško ozlijeđenoj djevojčici koja je bila putnica u Audiju, liječnička je pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je hospitalizirana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:28