TRAŽE SE POČINITELJI

KRVAVA NOĆ U SPLITU Mladić (26) propucan u nogu dok je stajao kraj prozora stana

Mladić ima prostrijelnu ranu noge, a ozljedu su liječnici okarakterizirali kao lakšu.
 Bruno Konjević / CROPIX

NOVO 13:28 - Metak koji je noćas pogodio 26-godišnjaka iz Splita u natkoljenicu, nije ispaljen izvan zgrade sa nekog platoa ili otvorene površine, nego je napadač ušao u zgradu, popeo se unutarnjim stepenicama stana i pucao kroz unutarnji prozor koji se vidi sa stepeništa, javlja Slobodna Dalmacija.

Neosporno je utvrđeno da se ranjeni i dvojac za kojim se traga dobro poznaju i da ranjavanje 26-godišnjeg mladića očigledno nije bio plod slučajnosti, nego njihovih nerasčišćenih odnosa.

Ozlijeđeni mladić nema krim dosje, ali je poznat tu i tamo po narušavanju javnog reda i mira.

---------------------------------------------

10:33 - Kroz prozor stana u Marulićevoj ulici u Splitu, u petak kasno navečer, je iz vatrenog oružja propucan 26-godišnjak, javlja Dalmacija News.

Pucnjava se dogodila pet minuta prije ponoći, dok je stajao kraj prozora u svom stanu u središtu Splita. Policija traga za dvije osobe koje dovode u vezu s ovim događajem, a utvrđuju se i motivi sukoba.

Metak je prošao kroz otvoreni prozor stana u Marulićevoj ulici, pogodivši mladića u nogu. Policija provodi istragu kako bi se utvrdilo otkuda je pucano, s ulice ili iz druge zgrade.

Ozlijeđeni muškarac je prevezen u splitsku bolnicu gdje mu je pružena pomoć liječnika. Utvrdili su da ima prostrjelnu ranu noge, a ozljedu su okarakterizirali kao lakšu, piše Dalmacija News.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:52