RAZBILI POLA KLUBA

KRVAVI OBRAČUN U POPULARNOM DISKO KLUBU Trojica brutalno pretukla zaštitara, ovaj završio u šok sobi i bori se za život

 Facebook

Zbog teških ozljeda, prvenstveno glave, koje je zadobio u fizičkom napadu trojice muškaraca, 47-godišnji zaštitar diskobara Platinum u Požegi završio je u šok-sobi Jedinice intenzivnog liječenja Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu.

Incident se dogodio u četvrtak oko 3:50 sati. Prema izvješću PU požeško-slavonske, tri muške osobe napale su dvojicu muškaraca u dobi od 20 i 47 godina, pri čemu je 47-godišnji zaštitar teško ozlijeđen, a 20-godišnjak je zadobio lakše ozljede.

- Pacijent je teško ozlijeđen i nalazi se u šok-sobi. Životno je ugrožen, ali mu je stanje trenutačno stabilno - rekla je prim. dr. Jasminka Kopić, voditeljica Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje bolnice u Slavonskom Brodu.

Policija je trojicu muškaraca koje sumnjiči za napad uhitila i pokrenula kriminalističko istraživanje, a o rezultatima će javnost izvijestiti nakon okončanja istrage. Kako smo neslužbeno doznali, u trenutku napada u lokalu je bilo samo nekoliko gostiju jer se dogodio neposredno uoči zatvaranja. U Platinumu su, prema svjedočenju očevidaca, bili spomenuta trojica muškaraca i osoblje diskokluba. Nije poznato što je prethodilo napadu, ali svjedoci kažu da je napad bio brutalan.

- Zaštitara iz Slavonskog Broda napali su iz čista mira i prebili ga. Ležao je na podu u krvi dok su ga oni divljački tukli, razbijali su okolo, bacali boce i čaše, a boca je pogodila i jednog dečka u glavu. Razbili su pola Platinuma - ispričao je jedan od očevidaca brutalnog napada.

Zaštitar je prvo prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi na Odjel za hitnu medicinu, čiji su liječnici, s obzirom na težinu ozljeda glave, kontaktirali bolnicu u Slavonskom Brodu jer požeška bolnica nema Odjel neurokirurgije. Potvrdio nam je to i ravnatelj požeške bolnice prof. dr. Željko Glavić. - Ozljede su bile takve da je bio nužan hitni prijevoz pacijenta u Slavonski Brod gdje je mogao dobiti punu skrb s obzirom na stanje u kojem se nalazio - rekao je prof. dr. Glavić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:38