FOTO: MISLIO DA NEMA METAKA U PIŠTOLJU

KRVAVI RUSKI RULET Ovo je kafiću kojemu je Ivan svom prijatelju Slavenu ispalio metak u glavu

 Vlado Kos/Cropix

NOVI MIKANOVCI - Slaven D. (26) iz Starih Mikanovaca smrtno je stradao pogođen hicem iz pištolja u nedjelju oko 18 sati u caffe baru „As“ u susjednim Novim Mikanovcima.

Hitac je, kako neslužbeno doznajemo, ispucao vlasnik kafića Ivan S. (36), a tragedija se navodno dogodila slučajno.

Prema informacijama koje smo dobili njih su dvojica s još nekolicinom osoba sjedili i pili u Ivanovom kafiću.

U jednom trenutku netko od prisutnih je izvadio pištolj i navodno rekao kako u njemu nema metaka, na što je 36-godišnjak uzeo pištolj i pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima upucao svog prijatelja i gosta.

Dan poslije ni u Novim ni u Starim Mikanovcima nije se moglo doznati više pojedinosti o ovoj tragediji, koja je dvije obitelji zavila u crno.

Ivan ima četvero djece, a Slaven jedno. Iako ih dijeli starosna razlika od 10 godina Ivana i Slavena na neki je način zbližio hobi. Obojica su naime bili nogometni suci. Ivan je svojevremno bio i i na „A“ listi Prve hrvatske nogometne lige, a ovu je sezonu sudio 3. HNL, dok je Slaven bio sudac na 1. Županijskoj nogometnoj ligi.

Što je sve prethodilo ovoj tragediji otkrit će kriminalističko istraživanje, koje bi trebalo rasvijetliti sve okolnosti nesreće.

Dok ne završi istraga policija i DORH ne žele iznositi nikakve pojedinosti o ovom događaju, pa se tako ne zna ima li vlasnik pištolja, kojim je Slaven ubijen, dozvolu za vatreno oružje i je li pištolj registriran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 22:14