PREVEZEN U KBC SPLIT

Krvavi sukob Čeha kraj Omiša: ‘Čuo sam: Ima nož! Je li moguće da napadač ima toliko godina?!‘

Napadač je uhićen i priveden u Policijsku postaju Omiš na ispitivanje i kriminalističko istraživanje

Ilustracija

 Duje Klaric/Cropix

S ubodnom ranom trbuha u KBC Split je doveden Čeh kojeg je ranio njegov sunarodnjak u kampu u Dućama kraj Omiša oko 16 sati. Još uvijek nije poznata težina ozljeda, ali prema prvim informacijama nije u opasnosti po život.

Napadač je uhićen i priveden u Policijsku postaju Omiš na ispitivanje i kriminalističko istraživanje. Obaviješteno je državno odvjetništvo, piše Slobodna Dalmacija.

Krvavi sukob je vidjelo nekoliko osoba od kojih će policija uzeti izjavu.

- Čuo sam kako ljudi viču: Ima nož, ima nož! Ubo ga je u trbuh, zovite Hitnu! Pričaju da ovaj ranjeni ima oko 50 godina, a ovaj šta ga je napao oko 70. Je li to moguće? - kaže nam mještanin koji se zatekao u isto vrijeme u kampu.

Mjesto događaja je ograđeno i provest će se očevid, nakon kojeg će se utvrditi i okolnosti koje su prethodile napadu oružjem.

Iz PU splitsko-dalmatinske za sada su dali osnovne informacije:

- Oko16.10 sati u mjestu Duće došlo je do sukoba između dvoje stranih državljana pri čemu je jedan od njih zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je na pružanje liječničke pomoći te prema prvim informacijama nije životno ugrožen. Muškarac koja se dovodi u svezu s događajem je uhićen te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja izvršiti će se očevid - naveli su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:51