KOZARI PUTEVI

KRVOPROLIĆE U ZAGREBU: U OBRAČUNU PRED 10-AK SVJEDOKA JEDNA OSOBA IZGUBILA ŽIVOT Djelatnik kioska palicom razbio glavu čovjeku koji ga je napao

 
U krugu: palica kojom je navodno djelatnik kioska udario muškarca
 Marin Dešković

Nesvakidašnji incident dogodio se u četvrtak poslije 16 sati na zagrebačkom Kanalskom putu, točnije u naselju Kozari putevi, a tijekom obračuna jedna je osoba izgubila život naočigled desetak svjedoka.

Navodno je došlo do svađe između jednog mještanina i djelatnika kioska koja je prerasla u fizički obračun u kojem je, pak, zaposlenik kioska posegnuo za palicom i udario napadača po glavi.

Međutim, je li taj udarac bio smrtonosan ili je čovjeku pozlilo nakon obračuna, pokazat će policijski očevid koji je u tijeku kao i obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će tijelo biti prevezeno.

- Nimalo lijepa scena nas je dočekala kad smo prolazili ulicom. Čovjek koji radi na kiosku je pričao na mobitel i čučao uz čovjeka koji je ležao kraj njega na tlu. Valjda je on zvao Hitnu. Oko njih je jedan dječak vrištao. Nije dugo trebalo da stignu Hitna i policija. Liječnici su neprekidno nekih 15 minuta reanimirali čovjeka koji je ležao na kolniku i nije se micao, ali kako se moglo čuti, sve je bilo uzalud jer je preminuo. Ubrzo je krenula priča da je napadnut djelatnik kioska koji je uzvratio navodno nekom palicom koju je imao u radnji - ispričala je za Jutarnji jedna svjedokinja.

Drugi svjedok kaže da taj kiosk svako malo pretrpi neku krađu te dodaje da je bilo samo pitanje dana kada će eskalirati.

- Bio sam u svom dvorištu kad sam čuo u daljini kako netko viče: 'Nećeš ti mene! Dosta je.' Ali nisam razaznao je l' to govorio čovjek s kioska ili taj koji je kasnije ležao i umro. Da bi 15 minuta nakon toga ulicom protutnjala Hitna i policija - kazao nam je drugi susjed.

Kako doznajemo, i trgovac je prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu na sanaciju ozljeda, a o kojim se ozljedama radi još uvijek nije poznato. Inače, u blizini mjesta gdje se dogodio obračun postoje nadzorne kamere a tu je i blizina okretišta pa nije za isključiti da je sve snimljeno.

FOTOGALERIJA: Djelatnik kioska palicom razbio glavu čovjeku koji ga je napao

Čitatelj
Čitatelj
Čitatelj
Čitatelj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:32