UHIĆENI SU

Lihvari u Šibeniku zbog duga čovjeku dva puta pokušali oteti dijete pa onda premlatili njega i suprugu

Optuženi su za lihvarski ugovor, pokušaj protupravne naplate, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu djeteta
Policijski kombi
 Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom osumnjičenima za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu djeteta te oštećenje tuđe stvari na štetu trgovačkog centra sa sjedištem u Zagrebu, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji, piše portal Šibenski.hr.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 31-godišnjak početkom 2021. godine posudio novčani iznos od tri tisuće eura oštećenom uz lihvarske kamate, a kako oštećeni nije novac vratio u dogovorenom vremenu, osumnjičeni 42-godišnjak je prvo 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio.

Zatim su osumnjičeni zajedno 4. srpnja u Šibeniku u trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i pritom oštećenog tjelesno napali i nanijeli lakše tjelesne ozljede njemu i njegovoj 30-godišnjoj supruzi koja ga je branila te oštetili inventar u trgovačkom centru. Nakon čega je osumnjičeni 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio kojom prilikom ga je lakše ozlijedio.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske, piše portal Šibenski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 20:39