PREGLEDANA I OSTALA DJECA

Liječnici nikako ne mogu odgonetnuti kako je došlo do ozljeda: ‘Curica je i dalje kritično...‘

‘Nažalost, nema dobrih vijesti. I dalje je situacija vrlo ozbiljna, a curica je životno ugrožena‘
Klaićeva bolnica
 Bruno Konjevic/Cropix

Djevojčica u dobi od dvije i pol godine, koja se nalazi u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, i dalje je u kritičnom stanju.

- Nažalost, nema dobrih vijesti. I dalje je situacija vrlo ozbiljna, a curica je životno ugrožena. Riječ je o teškim ozljedama mozga, zbog čega je sedirana i na mehaničkoj ventilaciji - kaže Goran Roić, ravnatelj Klaićeve.

Kako neslužbeno doznajemo, liječnici nikako ne mogu odgonetnuti kako je došlo do ozljeda. Naime, za svaki scenarij postoje neodgovorena pitanja.

Pojavila se informacija da je dijete bilo autodestruktivno te kako je moguće da je samo sebe ozlijedilo. Liječnici, pak, smatraju da je gotovo nemoguće da se sama uspjela tako ozlijediti.

Također, spominjao se samo jedan pad, što im se opet čini nemogućim, jer priroda ozljede koju vide na CT-u ne može tome odgovarati. Od ozljeda na površini glave imala je ranu na čelu i bradi, no zbunjuje i činjenica da je od ranije imala hematome po tijelu.

Podsjetimo, roditelji djevojčice su uhićeni i nad njima se provodi kriminalistička obrada.

Ostalo troje djece iz obitelji je smješteno u udomiteljsku obitelj. Kako piše RTL, liječnici su pregledali svo troje djece i nisu zamijetili nikakve ozljede.

- Pregledu su nazočili i policijski djelatnici. Kriminalistička istraga je u tijeku, rekao je za RTL Damir Brezić iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:41