KRVAVI OBRAČUN

Likvidiran član najpoznatije ‘zločinačke‘ iz Splita: Osumnjičenik za ubojstvo se predao policiji

Zbog sumnje da je ubio Petra Vuknića uhićen je Dragomir Petrović zvani Buvel

Petar Vuknić (arhiva)

 Cropix/Privatni album

Zbog sumnje da je ubio Petra Vuknića, pripadnika najpoznatije zločinačke udruge iz Splita uhićen je Dragomir Petrović zvani Buvel. Kako saznajemo, on se dragovoljno predao policiji u subotu poslijepodne nakon što je od jutra trajala potraga za obojicom, javlja Slobodna Dalmacija.

Sestra Petra Vuknića prijavila je njegov nestanak u petak poslijepodne. Posljednji put je viđen u četvrtak oko 16 sati kada se našao s Dragomirom Petrovićem i nakon toga im se obojici izgubio trag.

U subotu ujutro je i brat Dragomira Petrovića prijavio njegov nestanak. Policija je već tada krenula u pretragu terena s psima na području Trolokava gdje Petrović živi.

U međuvremenu se Petrović predao, a prema neslužbenim informacijama, prve njegove izjave su kako se radilo o obračunu vatrenim oružjem u kojem je uspio prvi ispaliti smrtonosni hitac.

Još prije njegove predaje, pričalo se kako je oteo Petra Vuknića zbog neriješenih odnosa oko ilegalnog posla.

Petar Vuknić je s USKOK-om sklopio nagodbu u kojoj je priznao da je član zločinačke pod vodstvom Željka Rajića, ali ju je uspio sudski osporiti te mu je bilo u tijeku suđenje.

Priopćenje PU splitsko-dalmatinske

Jučer tijekom dana prijavljen nam je nestanak dvojice muškaraca koji su posljednji put viđeni zajedno 03. veljače 2022.godine na području grada Splita.

Odmah po zaprimljenim prijavama nestanka pokrenuto je intenzivno traganje za osobama. Jučer tijekom dana na području Splita pronađeno je osobno vozilo koje koristi jedan od njih.

Jedan od muškaraca za kojim smo tragali danas tijekom dana je pronađen, nalazi se u službenim prostorijama i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Danas oko 18:30 sati na području Malačke policijski službenici pronašli su tijelo muške osobe.

U ovom događaju utvrđeni su elementi kaznenog djela. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Mjesto događaja je osigurano i obavit će se očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. studeni 2022 15:12