BIJEG IM NIJE POMOGAO

Lopovi kod Zagreba opljačkali trgovinu, izletjeli van, a onda ih je ispred dočekalo iznenađenje

Policija je tijekom privođenja provalnika utvrdila da su na lice mjesta došli automobilom koji su 26. rujna ukrali na području Farkaševca

Ilustrativna fotografija

 Durham Police/Swns/Swns/Profimedia/Durham Police/swns/swns/profimedia

Petorica uigranih provalnika nisu računali da će u petak, po izlasku iz trgovine u Ježevu nadomak Zagreba, koju su netom obili i pokrali, imati veličanstveni doček ljudi u plavom.

Naime, oko 1:30 sati u trgovinu u Ježdovečkoj ulici provalilo je nekoliko nepoznatih počinitelja koje su prilikom izlaska iz trgovine nakrcane ukradenim duhanskim proizvodima, uočili policajci.

Iako su se provalnici dali u bijeg, pritom odbacujući na travu otuđene artikle, policajci su ih ipak priveli. A kako su radi iznenadnog bježanja pješice ispred trgovine ostavili automobil VW, kojim su se dovezli do odabrane provalničke mete, vrlo brzo je otkriveno da isti pripada 21-godišnjaku kojem je vozilo ukradeno 26. rujna na području Farkaševca.

Osim provalničke krađe i krađe automobila, hoće li uhićenu petorku teretiti za još neke druge aktivnosti s one strane zakona, pokazat će kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 02:45