DRSKI I NESAVJESNI

LUDI VIKEND U PODRAVINI Trojica vozača će napuniti državnu blagajnu, policija se šokirala kada je vidjela koliko je jedan od njih napuhao na alkotestu

 
Ilustracija
 CROPIX

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola, trojica vozača iz Koprivničko-križevačke županije kažnjena su visokim novčanim kaznama i zaštitnim mjerama, priopćila je u nedjelju policija dodavši da je jedan od njih imao 3 promila alkohola u krvi.

Policijska uprava Koprivničko-križevačka izvijestila je da su u nedjelju na prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici dovedena trojica vozača, recidivista prometnih prekršaja.

Navode kako je 36-godišnji vozač koji je 16. svibnja, oko 14,30 sati u Drnju upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 3 promila, kažnjen novčanom kaznom od 10.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

"Nadalje, doveden je 21-godišnji vozač koji je u subotu oko 16,15 sati u Peterancu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,69 promila i prije položenog vozačkog ispita", dodaju iz PU korpivničko-križevačke. Mladić je kažnjen novčanom kaznom od 20.300 kuna.

Kažnjen je i 27-godišnjeg vozača koji je noćas oko 1,30 iza ponoći, u mjestu Molve Ledine vozio pod utjecajem alkohola od 1,53 promila i prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Izrečena mu je novčana kazna od 10.800 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:24