POLICIJSKA POTJERA

Ludilo i panika u Matuljima: Policija pokušala zaustaviti vozača, ovaj se dao u bijeg

Riječ je o 43-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je osim počinjenih navedenih prekršaja upravljao neregistriranim vozilom

Policija; ilustracija

 /Puz

Totalno ludilo i panika jučer u pola bijela dana na području Matulja obuzeli su 43-godišnjeg vozača nakon što je shvatio da ga, jer krši prometne propise i to u neregistriranom autu, policija pokušava zaustaviti.

Nesvakidašnje scene na očigled drugih sudionika u prometu odvijale su se oko 14.45 sati kada je policijska ophodnja iz Opatije uočila kod Matulja Citroen riječkih oznaka u prekršaju točnije preko pune crte pretjecao je više vozila. Kad su ga policajci pokušali zaustaviti, vozač je samo elegantno stisnuo još jače papučicu gasa te punom brzinom nastavio bježati ignorirajući policijske svjetlosne i zvučne signale.

Odbjegli vozač dodatno je pretjerao kad je u velikoj brzini u jednom trenutku nasred kolnika se polukružno okrenuo te nastavio juriti prema Jurišićima i Jurdanima. Najednom je auto stao a on je iz njega istrčao i krenuo bježati. Ali uzalud. Policija ga je ipak sustigla i uhitila no ni tada se nije smirio. Opirao se i ometao je policijske službenike u postupanju.

- Riječ je o 43-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je osim počinjenih navedenih prekršaja upravljao neregistriranim vozilom te je po završetku postupanja zbog počinjenih prekršaja sankcioniran prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Prekršajnim nalogom određena mu je novčana kazna od 1170 eura i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od najmanje šest mjeseci - kažu iz PU primorsko-goranske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:32