TEŠKA SVAĐA

Majka (64) i kći (33) iz Podravine uhićene nakon fizičkog obračuna: ‘Samo ležiš i stavljaš slike na internet‘

Sutkinja ih je kaznila sa po 600 kuna zbog obiteljskog nasilja, ali ne moraju ništa platiti
Ilustracija
 Marko Todorov/Cropix

Majka Anđa (64) i kći Sara (33) iz Podravine uhićene su nakon što su se posvađale i počupale pa je morala intervenirati policija, piše Danica.hr.

Sve se dogodilo sredinom kolovoza ove godine u obiteljskoj kući u Podravini oko 17.30 sati, i to nakon što je majka ušla kćeri u sobu i prigovorila joj da “leži cijeli dan”.

“Ne možeš ležati cijeli dan, ne možeš besplatno biti pod mojim krovom, nemaš nikakve novce. I ku**o, tražiš si je***e, stavljaš svoje gole slike na Internet”, vikala je majka na svoju kćer.

No, Sara joj nije ostala dužna.

“Nisi ni ti ništa bolja, slikala si se i imala bogate ljubavnike. I ti si, ku**o, ništa koristi, pogledaj se kak si ružna, nitko te neće, mene si ostavila sa bakom, a ti si se ku***la”, vrijeđala je kćer majku.

Sara je nakon toga krenula u hodnik kako bi nazvala hitnu i policiju, ali Anđa je odmah došla za njom te su se počeli međusobno naguravati. U jednom je trenu kći majku snažno povukla za kosu, nakon čega su prestale.

Policija je obje odmah uhitila te su prenoćile u policijskom pritvoru i drugi dan oko 15 sati puštene na slobodu. Sutkinja ih je kaznila sa po 600 kuna zbog obiteljskog nasilja, ali ne moraju ništa platiti s obzirom da im se uhićenje računa kao dva dana zatvora.

Anđa je, inače, umirovljenica i neudana majka dvoje djece s mirovinom od 2500 kuna, a Sara rastavljena majka djeteta bez posla i primanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:45