JAVIO SE I POPOVIĆ

Majka brani Severinu: ‘Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!‘

Kontaktirali smo majku Anu koja je branila Severinu i stala na njenu stranu

Severinin bivši suprug Igor Kojić, sestra Marijana Vučković-Popović, majka Ana i Severina

 CROPIX

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala nam je Severinina majka Ana o obiteljskoj drami poznate pjevačice o kojoj je prvi pisao Jutarnji.hr.

Podsjetimo, zagrebačka policija uhitila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako doznajemo, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u Centru za socijalnu skrb.

Kontaktirali smo i Severininog bivšeg supruga Milana Popovića da nam kaže kako komentira da navodno on stoji u pozadini ovog sukoba.

- Ne želim da komentirati insinuacije i netočne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dijete živi sa mnom i mojom obitelji u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju - kratko nam je poručio Milan Popović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 07:40