POZVANA NA RAZGOVOR

MAJKA KRISTINE KRUPLJAN Komšići mi se smiju u lice, a policija zove mene. Evo što mi je napravila Davidova sestra KOMŠIĆEVA SESTRA Pljunula mi je bebu

Vesna Krupljan, David Komšić i Kristina Krupljan
 Goran Mehkek / Ronald Goršić / privatni album / Hanza Media

- Oni se meni smiju u lice. Sutra ću im to sve reći na policiji. Smije mi se njegova sestra, majka, teta koja je počinila ubojstvo u Bosni. Što bih ja trebala šutjeti. Mene odmah zovu na razgovor u policiju, a njega su tek nakon 12 dana zvali nakon Bukovačke kad je napao Kristinu - rekla nam je Vesna Krupljan, ogorčena majka Kristine Krupljan koju je David Komšić ubio 22. veljače 2017. godine u Ulici Svetog Josipa Radnika 16 na zagrebačkoj Peščenici. Zadao joj je ukupno 88 ubodno reznih rana u njezinoj Opel Astri nakon što mu je ona obznanila prekid veze, za što je osuđen na 25 godina zatvora.

Vesna Krupljan u utorak u 7.15 mora doći u policijsku postaju u Petrovoj ulici. Opisala nam je što se dogodilo prošlog četvrtka ujutro u Konzumu na Vukovarskoj.

- Ja sam sjedila s majkom, Kristininom bakom na klupi, a ona, Davidova sestra, je prolazila s djetetom u kolicima i smijala mi se u lice. Bilo je to kraj mjenjačnice. Nije to bilo prvi put da mi se Komšići smiju u lice i nisam to mogla otrpjeti. Rekla sam joj: "Idi k monstrumu u Lepoglavu!" i pljunula sam kraj nje. Ona je odmah zvala policiju. Mene je zvao inspektor iz postaje i rekao mi da moram u utorak u 7.15 sati doći na razgovor u policijsku postaju.

Vesna Krupljan ogorčena je i ponašanjem i policije i Komšićevih. Ona je pozvana da dođe odmah, 15-ak minuta nakon početka radnog vremena, na razgovor u policijsku postaju. Kaže da nije primila nikakav pismeni poziv, već samo telefonski poziv inspektora da dođe u policiju.

Nazvala nas je i Davidova sestra Mateja, koja je ispričala svoju verziju događaja u Konzumu i objasnila zašto je zvala policiju.

- Ja sam prolazila sa svojom sedmomjesečnom bebom u kolicima prema mjenjačnici, nisam ni obraćala pažnju na Vesnu Krupljan, a kamoli da bih joj se smijala. Međutim, ona je kad me ugledala krenula s vulgarnim psovkama i krenula za mnom, pljunula na mene i na moje dijete u kolicima i to je jedini razlog - zbog toga što sam bila s malim djetetom - zašto sam zvala policiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 14:12