PODIGNUTA OPTUŽNICA

Majka na sjeveru Hrvatske pokušala ubiti dvogodišnju kćer pa optužila supruga da ih je htio ubiti obje

Okrivljenu se 31-godišnjakinju tereti da je u policijskoj postaji neistinito prijavila kako je njezin suprug pokušao ubiti nju i kćer

Ilustrativna fotografija

 Ranko Suvar/Cropix

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva s dobrovoljnim odustankom i lažnog prijavljivanja kaznenog djela, objavio je DORH, a prenijela RTL Televizija.

"Optužnicom se okrivljenu 31-godišnjakinju tereti da je 16. ožujka 2022. u vikendici na području Koprivničko-križevačke županije, u cilju da usmrti svoju kćer (2020.), pokušala ju usmrtiti, ali je odustala od svoje namjere prije nastupanja posljedica za dijete".

Okrivljenu 31-godišnjakinju se tereti da je, nakon toga, u policijskoj postaji neistinito prijavila kako je njezin suprug pokušao ubiti nju i kćer, piše RTL.

Okrivljenica se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu je prihvatilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", objavio je DORH.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. kolovoz 2022 20:01