MARKO JANTOL

Majka objavila najtužniju vijest: Vlasnik Pauka, posljednje videoteke u Zagrebu, pronađen je mrtav...

To što je posljednjih godinu, dvije prolazio ne bih poželio nikome, rekao je nakon njegova nestanka njegov prijatelj za Jutarnji
 Darko Tomas/Cropix

Marko Jantol (45), vlasnik poznate i posljednje zagrebačke videoteke Pauk, koji je otišao s adrese stanovanja u Ogulinskoj u Zagrebu još 11. prosinca prošle godine, pronađen je mrtav. Potvrdila je to njegova majka Dragica Jantol, koja je na društvenim mrežama objavila kako je Markovo tijelo pronađeno u nedjelju u Zagrebu.

Nakon što se Marko tog 11. prosinca 2022. nije pojavio na poslu u svojoj kultnoj i posljednoj zagrebačkoj videoteci Pauk, majka Dragica i njegovi prijatelji prolazili su pravu kalvariju. S obzirom da su mu ujedno bili ugašeni i mobiteli te mu se, pod nerazjašnjenim okolnostima, gubio svaki trag, o nestanku je ubrzo bila obaviještena policija.

- To što je posljednjih godinu, dvije prolazio sa videotekom i maćehinskim odnosom države, ne bih poželio nikome. Želimo samo da se vrati, nije nam ni u primislima bilo ovo jer, unatoč svemu, nije klonuo duhom. Ove godine na sve se suočio s još jednom tugom, točnije dvostrukom kada je u vrlo kratkom periodu izgubio dva mačka od kojih je jedan bio jako teško bolestan, a drugi je nastradao nesretnim slučajem. Svako malo okrenem njegove brojeve mobitela s nadom da će ipak zazvoniti, ali su nažalost ugašeni i to nas sve zabrinjava jer on je uvijek bio na dispoziciji svima i u svako doba dana – rekao je sredinom prosinca za Jutarnji prijatelj nestalog Jantola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:59