BIZARAN SLUČAJ

Majka prijavljena jer je snažno ugrizla kćerkicu (4) koja nije htjela zaspati: ‘Nisam ja, kriv je njen braco‘

Stomatologinja je potvrdila da je to ugriz odrasle osobe te je donijela i gipsani otisak čeljusti koji je odgovarao tragu ugriza
Ilustracija
 Aleksei Ivanov/Panthermedia/Profimedia

Jedna žena (32) završila je s optužnicom zbog nevjerojatnog kaznenog djela za koje ju tereti Općinsko državno odvjetništvo.

Prema optužnici, ova žena je tijekom studenog ili prosinca snažno ugrizla svoju četverogodišnju kćerkicu jer nije htjela zaspati, javlja Danica.hr.

Tužitelji tvrde kako ju je ugrizla za natkoljenicu lijeve noge te su se vidjeli otisci zubi promjera 5 puta 4,5 centimetra. Za majku traže šest mjeseci uvjetnog zatvora.

Djevojčica je kod pedijatrice, u prisutnosti socijalne radnice koja je prijavila cijeli slučaj, tvrdila kako ju je majka ugrizla jer nije htjela zaspati. Majka se pak branila kako to ona nije učinila.

'Ugrizao ju je mlađi braco od dvije godine, on to često radi', branila se tijekom istrage.

Zbog njezine obrane sudac istrage morao je angažirati sudske vještake koji su vještačili ugriz na djetetovoj nozi. I stomatologinja je potvrdila da je to ugriz odrasle osobe te je donijela i gipsani otisak čeljusti koji je odgovarao tragu ugriza.

Incident se dogodio u sigurnoj kući na zagrebačkom području kamo su majka i dvoje djece bili sklonjeni zbog nasilja u obitelji, javlja Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:56