TANKI ŽIVCI

Makljaža u Splitu: Francuski turist i konobar potukli se zbog palačinki! Gost završio na Hitnoj

Francuzu je naručen desert na stol stigao s priličnim kašnjenjem, zbog čega ih nije htio platiti, što je dovelo do sukoba
 Screenshot

Na središnjem splitskom trgu u utorak oko 11 sati došlo je do incidenta između konobara i gosta, a internetom već kruži snimka na kojoj se vide dvojica mladića kako se tuku, piše Slobodna Dalmacija.

Francuski državljanin bio je bos, obučen u bermude i kratku crnu košulju dok je konobar s kojim se tukao odjeven u dugu bijelu košulju, duge hlače i ljetne zatvorene cipele. Borba koju je inicirao konobar trajala je manje od minute i završila kad je domaćin krošeom "načeo" stranog gosta, koji je nakon nekoliko izmijenjenih udaraca, kako se čini, pao od udarca koji mu nije ni upućen.

Žena u zelenoj haljini zavikala je na francuskom jeziku, a domaći su dovikivali: "Neka mu ih je da", misleći na batine, a čuju se i povici: "Neka se mlate, majko moja".

Prema izjavi očevidaca, sukob na Pjaci u restoranu Plac izbio je oko - deserta! Navodno je Francuz naručio palačinke koje su stigle na njegov stol s priličnim kašnjenjem, zbog čega ih nije htio platiti, što je dovelo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba konobara i stranca na štekatu, piše Slobodna Dalmacija.

U jednom trenutku konobar je gostu uzeo mobitel (valjda kao osiguranje naplate), zatim je došlo do naguravanja u kojem je mobitel “odletio”, a na kraju je sukob završio brzinskom tučnjavom u kojoj je stranac završio na tlu.

I konobar i Francuz sad su dostupni policiji - s konobarom djelatnici Prve policijske obavljaju razgovor dok je Francuz odveden na Hitnu pomoć kako bi mu se pružila liječnička pomoć te će tek nakon toga biti ispitan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:46