KOBNO PARKIRANJE

Mamićev poreznik za Jutarnji: ‘Greškom su mi zapalili automobil, reći ću vam što se dogodilo‘

‘Ova poruka "Vrati pare" sigurno je osvanula noćas jer sam ja jučer bio kod njegovih roditelja i sigurno bi je zamijetio‘
 Goran Mehkek/Cropix

- Riječ je o zabuni i moj auto je zapaljen samo zato što je bio parkiran prošlu noć na mjestu gdje obično parkira svoj Polo naša susjeda. Ona ima crni Polo, a ja tamni Golf i netko tko je potpaljivao auto vjerojatno je zbog sličnosti prednjeg dijela, ali i tamne boje mislio da je to njezin automobil. To nema nikakve veza niti sa mnom niti s braćom Mamić, s Bad Blue Boysima ili Skupštinom Dinama - rekao je ekskluzivno za Jutarnji list Milan Pernar.

Naime, oko 1.50 buknuo je automobil koji je u vlasništvu njegove majke, a nije isključeno da je trebao biti zapaljen auto bivše supruge njegova susjeda Tomislava M. Naime, poruka "Vrati pare" osvanula je na obiteljskoj kući na Trnovčici preko puta Pernarove te je po svemu sudeći namijenjena Pernarovu susjedu, jer, kako smo doznali, on duguje veliku svotu novca, a navodno se radi o iznosu koji doseže do milijun eura, zbog čega je prije nekoliko godina napustio Hrvatsku i živi u Irskoj.

On se, kako kažu naši sugovornici, bavi mjenjačkim poslovima, ali je zapao u financijske poteškoće i ostao dužan novac kojeg nije vraćao. Zbog tih problema navodno je na njegovoj adresi u više navrata bila i policija, a jedno vrijeme s njim je u inozemstvu živjela i supruga koja se vratila u Zagreb i živi u kući s njegovim roditeljima, dok je malodobni sin ostao s ocem u inozemstvu.

image
Goran Mehkek/Cropix

- Ova poruka "Vrati pare" sigurno je osvanula noćas jer sam ja jučer bio kod njegovih roditelja i sigurno bi je zamijetio da je bila napisana jer živim u kući preko puta - rekao nam je Pernar. Navodi kako isključuje da bi uzrok požara mogao biti tehnički kvar na vozilu jer su na Golfu radile sve signalne lampice. On osobno kaže nije čuo paljevinu, već ga je probudila majka koja živi u potkrovlju i rekla mu: "Milane, auto ti gori!. Na adresi na kojoj je osvanula poruka "Vrati pare" Tomislav M. ima prijavljene dvije tvrtke. Razgovarali smo i s ocem Tomislava M. koji nam je rekao:

- Moj sin je već nekoliko godina u Irskoj, a tu u kući živi njegova bivša supruga. On je imao neku mjenjačnicu na Kvaternikovu trgu, a ima li paljevina auta veze s tim nemam pojma, ali moglo bi nešto biti. On meni nikad ništa nije govorio o svojim poslovima, ali ja sam mu govorio da pazi. Već dva puta je prije ovog što se dogodilo bila policija i samo su uzeli nekakve podatke. Jedino to znam - rekao nam je Tomislavov otac, a na pitanje o paljevini auta nam je rekao: - Nemojte me ništa ni pitati, jako me to uznemirilo. Evo do maloprije, (cca 13.30 sati) su ovdje bili policajci - rekao nam je Tomislavov otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:40