POLICIJA TRAŽI DIVLJAKA

MANIJAK ISPREPADAO DJELATNICU KIOSKA U ZAGREBU Iz čiste obijesti ubacio pirotehničko sredstvo u kiosk, i to nakon što se uvjerio da je ona unutra

 Damir Krajac / Ilustracija / CROPIX

Unatoč upozorenjima policije kako s pirotehničkim sredstvima treba biti oprezan, postoje pojedinci koji pod svaku cijenu iz čiste obijesti žele napakostiti nekome i tako privući pažnju.

Na Badnjak, dok je većina trgovina i poduzeća privodila radno vrijeme kraju, na Savskoj cesti na području zagrebačke Trešnjevke djelatnica kioska proživjela je pravi horor. Naime, oko 17.40 sati nepoznati je počinitelj došetao do navedenog kioska te u njega ubacio pirotehničko sredstvo - i to nakon što se uvjerio da je u njemu djelatnica.

Prestravljena 45-godišnjakinja je, srećom, na vrijeme reagirala i odlično se snašla u nastaloj panici jer je, kako kažu iz PU zagrebačke, "pirotehničko sredstvo izbacila izvan kioska".

- Time je pridonijela da ne nastane veća materijalna šteta i bez da je sebe pritom ozlijedila - napominju iz zagrebačke policije.

Tko je raskalašeni divljak koji je mogao ozbiljno ozlijediti zaposlenicu kioska, policija intenzivno nastoji otkriti, a možda od koristi budu i nadzorne kamere na raskrižjima te okolnim zgradama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:43