NESREĆA NA MAGISTRALI

MANIJAK IZ RAKOVICE Mrtav pijan se zabio u auto, u krvi je imao nevjerojatnih 3,99 promila alkohola

Zagreb, 101112.Skorpikova.Zagrebacka prometna policija veceras je povodom proslave Martinja pojacano testirala vozace na alkohol i droge. Kroz kontrolnu tocku dvoje policijskih sluzbenika iz 2. policijske postaje u Luckom, smjestenih tijekom akcije u Skorpikovoj ulici, izmedju 23 sata i ponoci proslo je u postotku nevjerojatno mnogo trijeznih - vozacica. No jedan od zaustavljenih vozaca imao je 2 promila alkohola u krvi, te je odvezen na trijeznjenje. Na fotografiji: sluzbenica prometne policija sa vozacem koji je u krvi imao 2 promila alkohola.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Krišto / CROPIX

RAKOVICA - Jedino što je dobro za 38-godišnjaka iz Rakovice u prometnoj nesreći koju je pod nevjerojatnim okolnostima prouzročio na Ličkoj magistrali u Oštarskim Stanovima na području Rakovice, jest što su u njoj dvije osobe samo lakše ozlijeđene.

On je za volan neregistriranog automobila sjeo s nevjerojatnih 3,99 promila alkohola u krvi, a k tome je imao i zabranu upravljanja motornim vozilima, također zbog pijanstva.

Oko 17.45 sati on je na maistralnom državnom pravcu prema jugu, skretao udesno, te oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnji državljanin Slovenije. U automobilu slovenskih registracije ozlijeđene su dvije osobe, dok je pijani vozač prošao neokrznut.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama policija će 38-godišnjaka uz optužni prijedlog privesti na Prekršajni sud u Karlovcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:36