POKUŠAJ KRAĐE

MANIJAK KOD ARENA CENTRA Krao bicikl pa ugrizao vlasnika, a ružne scene nisu stale ni kad je došla policija

Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

ZAGREB - Brdovčanin B.F.(22), koji je uhvaćen u krađi bicikla ispred trgovačkog centra Arena na zagrebačkom Laništu u ponedjeljak u pola bijela dana kada je vlasnika bicikla čak ugrizao za ruku, nije prestajao praviti predstave ni tijekom privođenja i kriminalističke obrade. Osim što je policajce šutao nogama i pritom jednog lakše ozlijedio, iz usta je u jednom trenutku ispljunuo paketić sa 5,3 grama marihuane.

Podsjetimo, uporni kršitelj zakona do sada, inače, kazneno evidentiran preko 50 puta zbog niza imovinskih delikata, prijetnji, nanošenja teških tjelesnih ozljeda, došetao je do Arena centra oko 14,40 sati. Nepopravljivi kleptoman se okomio prvo pogledom a zatim i rukama i kliještima na bicikl marke Cube analog 29 u vlasništvu 32-godišnjeg J.M.

Zgrožen prizorom rezanja sajle bicikla, vlasnik i njegov brat M.M. su promptno reagirali i pokušali lopova zadržati na sve moguće načine. Kradljivac se opirao i nastojao se istrgnuti im iz ruku, pa je u jednom trenutku 32-godišnjaka ugrizao za ruku.

Po dolasku policije, preplašeni lopov nastavio je negodovati te se u njemu pojavio dodatni, opravdani strah jer je u džepu imao marihuanu koju je u jednom trenu, pretpostavlja se, kriomice stavio u usta. Policajce je udarao nogama gdje god je stigao pritom nanijevši hematome jednom od njih. Uporabom sredstava prisile, 22-godišnjag je svladan, a na očigled policajaca je ispljunuo vrećicu trave. Na kraju je recidivistu iz Brdovca neuspjela krađa bicikla koštala prijava za razbojničku krađu i prisilu prema službenoj osobi ali i optužnog prijedloga zbog posjedovanja ''trave" za koju nije utvrđeno je li ju je netom kupio za vlastite potrebe ili je ista bila namjenjena za preprodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 02:37