Uhvaćen kod Kanfanara

Manijak na cesti: Polukružno se okrenuo u tunelu Učka, bacao stvari kroz prozor pa otvorio vrata i ispružio psa

Kod Kanfanara je iz automobila počeo izlaziti gusti dim te se vozilo zaustavilo

Tunel Učka

 Cropix

Što reći o vozaču koji mahnito u vozilu bježi policiji po Istarskom ipsilonu i još usput ugrožava promet te u vožnji otvara vrata auta i pruža ruku van pritom držeći manjeg psa u njoj? Bili su to prizori kojima je svjedočilo na desetke sudionika u prometu ali i pazinski policajci koji su na kraju odbjeglog 35-godišnjeg vozača, za kojeg su otkrili da je lice s tjeralice, uspjeli uhititi.

A sve je krenulo jučer oko 12.20 sati kad je policija zaprimila dojavu koncesionara da se u tunelu Učka jedno vozilo polukružno okrenulo i da krivuda tunelom.

Kod izlaza Cerovlje policajac je uočio Renault riječkih tablica te je dao vozaču znak da se zaustavi. No vozač umjesto da stane, pritisnuo je papučicu gasa, povećao brzinu i nastavio divljati prema Kanfanaru. Pritom nije mario za sigurnost drugih sudionika u prometu jer je vozio prebrzo, krivudao po cesti, kroz prozor je bacao razne predmete, a u jednom trenutku je otvorio vrata i ispružio ruku u kojoj je držao manjeg psa.

-Kod Kanfanara je iz automobila počeo izlaziti gusti dim te se vozilo zaustavilo, a policijski službenici uhitili su vozača uz primjenu sredstva prisile, s obzirom na to da je pružao aktivni otpor. Vozač je pritom lakše ozlijeđen. Prilikom policijskog postupanja vozač je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, a utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku, za kojim je već raspisana potraga radi uhićenja - kažu iz PU istarske.

Dodaju pritom i da je muškarac zbog stanja u kojem se nalazio prevezen u pulsku bolnicu. A nakon što bude otpušten s liječenja policija će nad njim provesti istraživanje te ga prijaviti zbog niza grijeha iz prekršajne i kaznene domene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:40