POBJEGLA SLOVATELJU

Manijak nasrnuo na studenticu (23) samo 100 metara od mafijaškog obračuna. Vikao je: Silovat ću te!

Riječ je o mladiću starom oko 35 godina, visine oko 190 centimetara, s vidljivim herpesom na usni, a u vrijeme manijakalnog pohoda bio je odjeven u potkošulju i traperice tamne boje
 Ranko Šuvar / CROPIX

Ni stotinjak metara od mjesta likvidacije ugostitelja Davora Golubića, nepoznati manijak je u tri sata ujutro u nedjelju, dok je još uvijek trajao policijski očevid zbog ubojstva, pokušao ubiti i silovati 23-godišnju studenticu medicine Vedranu. S vidljivim, srećom površinskim porezotinama na lijevoj nozi dužine i desetak centimetara, djevojka je slučaj prijavila policiji, javlja Slobodna Dalmacija.

- Ubit ću te! Silovat ću te! - izvikivao je vidno uzbuđen nepoznati manijak u zagrebačkoj Veslačkoj ulici dok je s leđa, držeći nož u ruci, zaskočio 23-godišnjakinju.

Riječ je o mladiću starom oko 35 godina, visine oko 190 centimetara, s vidljivim herpesom na usni, a u vrijeme manijakalnog pohoda bio je odjeven u potkošulju i traperice tamne boje.

- Stanujem u domu na Savi i učila sam do kasno u noć. Poludjela sam već od skripti pa sam otišla malo prošetati se. Slušala sam muziku preko mobitela i imala slušalice na ušima. Protrnula sam kad me obuhvatio rukama i počeo vikati da će me ubiti i silovati. Udarila sam ga impulzivno laktom u prsa čim sam vidjela da je nožem krenuo prema trbuhu. Imao je ogavan herpes na usnici.

Ni sama ne znam kako sam se uspjela osloboditi. Počela sam vikati i luđački sam otrčala na Savsku cestu gdje je ipak veća fluktuacija ljudi, ne bih li potražila pomoć - kazala nam je, još uvijek pod dojmom noćnog susreta, 23-godišnja djevojka koja pretpostavlja da je napadač narkoman jer joj je djelovao ispijen.

- Kao da je bio nadrogiran i nije znao što radi. Ne znam je li bio pijan, ali mi nije smrdio na alkohol. Čula sam razne priče o ovom kvartu, ali opet nisam ni pomišljala da ću se sama naći u problemu tijekom jedne najobičnije šetnje - dodala je još buduća liječnica, u nadi da će policija uspjeti ući u trag napadaču koji očito iz prikrajka vreba žrtve, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:12