POGLEDAJTE SNIMKE

Manijak s crvenim BMW-om u gluho doba noći divlja po Zadru: ‘Divljanje nas budi po noći‘

Tamno crveni BMW snimljen je u više navrata, pa i u proteklih nekoliko noći

Crveni BMW

 Zadarski.hr

Dok su jučer svi hrvatski mediji prenosili vijest o strašnoj nesreći u Buzinu, obijesni vozač tamno crvenog BMW-a nastavio je svoje noćno divljanje ulicama Zadra, prenosi Zadarski.hr. Škripa i cviljenje automobilskih guma odjekuju u gluho doba noći po Bulevaru, Stanovima, Ulici Hrvoja Ćustića, Relji i nekim drugim dijelovima grada.

Tamno crveni BMW snimljen je u više navrata, pa i u proteklih nekoliko noći, kako svoje ludorije izvodi ispred Interšpara, na kružnom toku u ulici blajburških žrtava, na parkiralištu Konzuma...

- Molimo da poduzmete sve potrebne radnje kako bi se ovakve prekršitelje najstrože kaznilo. Imam malo dijete, a ovakvo divljanje budi nas nekad i po dva tri puta u jednoj noći zbog škripanja i ‘paljenja‘ guma, stoji u jednoj od prijava koje su zadarskoj policiji poslane prije nešto više od mjesec dana.

Ali, to nije zaustavilo vozača tamno crvenog BMW-a koji je sa svojom divljom vožnjom nastavio i proteklih nekoliko noći uznemirujući cijele kvartove. Jedan od čitatelja portala Zadarski.hr snimio ga je i dostavio nam snimke: pogledajte kako to izgleda i kako zvuči noćno divljanje po zadarskim ulicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:28