SEVERININA ODVJETNICA

‘Marijana je sve inscenirala, iznosi teške klevete, a jedna stvar je posebno znakovita‘

‘Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala‘, kaže odvjetnica Jasminka Biloš

Severina (arhivska fotografija)

 Davor Pongracic/Cropix/

Nakon što je u utorak više sati provela u sjedištu krim policije u Heinzelovoj nakon prijave njezine sestre Marijane Popović da ju je fizički ozlijedila, slijedom čega je splitska policija zatražila od zagrebačkih kolega da ispitaju Severinu Vučković, pjevačica je odlučila da se ona osobno o tome neće oglašavati, ali smo dobili reagiranje njezine zastupnice, odvjetnice Jasminke Biloš koja je bila s njom na ispitivanju u PU Zagrebačkoj.

- Izjave Marijane Popović poslane medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne obitelji dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava obiteljske odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Miom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave. Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama.

image

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš

Goran Mehkek/Cropix

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split.

Kćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja - navodi odvjetnica Severine Vučković. Vezano za događaj koji se zbio u stanu Severinine majke u Splitu 29. na 30. kolovoza Biloš kaže:

- Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju, nanijela joj je fizičke ozljede, uništila mobitel i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susjede, lupala im po vratima, bacala se i samoozljeđivala te insistirala da dođu Hitna i da policija zaprimi njezinu lažnu kaznenu prijavu. O svemu postoje dokazi i svjedoci. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe - zaključila je odvjetnica Severine Vučković. Poslali smo i upite splitskoj policiji o njihovu postupanju koja ćemo objaviti kad dobijemo odgovor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2022 13:55