PROŠIRENA POTRAGA

Matejev otac uvjeren da će ga pronaći: ‘Ne odlazim bez njega! Puno toga je izašlo, ima pogrešnih snimki...‘

I dalje traje potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao u Beogradu

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša

 Tom Dubravec/Cropix

I dalje traje potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao u Beogradu. Ni osmi dan nema nikakvih novih informacija. Policija je pretraživala dio ušća Save u Dunav. Moglo se ponovno vidjeti brodove riječne policije i žandarmerije, no jasno je vidljivo da se potraga obavlja slabijim intenzitetom, a za danas se polako privodi samom kraju, piše Dnevnik.hr.

''Puno toga je izašlo, ima i stvari koje su pogrešne, ima nekih pogrešnih snimki, ali policija ima svoj put i plan i ona radi, kako vidim, po protokolu koji je organiziran i usmjeren prema cilju. Puno stvari se događa, ne bih iznosio detalje koje znam, ali vjerujte mi nebitne su za javnost, to su sve neke metode'', kazao je Nenad Periš, koji je podsjetio da su mu uzeli sekret usne šupljine zbog DNK-a kako bi mogli provjeriti i te stvari.

Uvjeren je da će sa svojim Matejem vratiti u Split, kako je više puta ponovio, ''sto posto'': ''Zato sam tu, ne odlazim odavde bez njega. Svi koji imaju djecu mogu razumjeti što govorim''.

Sljedećih dana na potragu će utjecati vremenske prilike jer je najavljeno pogoršanje vremena, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:01