BIZARNA NESREĆA

Međimurka (33) sjela za volan s 2,38 promila pa se zabila u raspelo: Uhićena je, evo koliku je kaznu dobila

Vozačici je izrečena i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca, priopćila je policija

Vozačica se autom zabila u sakralni objekt

 PU međimurska

Kamo je naumila stići prošloga petka iza 18 sati nije poznato, ali zato je poznato gdje sigurno nije planirala doći, a kamoli prenoćiti. Naime, 33-godišnja Međimurka je s 2,38 promila vozila auto čakovečkih oznaka županijskom cestom između Macinca i Gornjeg Hrašćana te je u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom jer nije prilagodila brzinu kretanja osobinama ceste poput raskrižja kojem se približavala kao i slaboj vidljivosti jer je pao mrak.

Međimurska policija utvrdila je kako je pijana vozačica dolaskom do raskrižja s kolnikom državne ceste izletjela automobilom izvan kolnika, gdje je prednjim bočnim dijelom auta udarila u sakralni objekt, točnije betonsko raspelo.

- Uslijed siline udara došlo je do zanošenja automobila te izlijetanja na zemljanu površinu. Vozačica je uhićena i privedena u policijsku postaju. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama sankcionirana je ukupnom novčanom kaznom od 1580 eura te joj je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca - priopćili su o prometnoj nesreći s materijalnom štetom iz međimurske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:23