STRAVIČAN INCIDENT

Metković: Učenik ispred škole dobio šakom u glavu od oca čijoj se kćeri upucavao

METKOVIĆ - Policijska postaja Metković podnijela je redovitim putem kaznenu prijavu dubrovačkom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež protiv Jure P. (49) iz Metkovića zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 17- godišnjem srednjoškolskom učeniku iz Slivna.

Jure se osnovano sumnjiči da je u utorak, 9. veljače oko 19,10 sati došao ispred Srednje škole u Metkoviću u Ulicu kralja Zvonimira. Našao je spomenutog mladića te mu prvo verbalno, a zbog ranijih nesuglasica potom i fizički udario ga snažno šakom u glavu. Od siline udarca mladić je pao na tle te udario glavom o nogostup i onesvijestio se.

Nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja Metković, mladić je prebačen u Opću bolnicu Dubrovnik gdje su utvrđen potres mozga koji je označen kao teške tjelesne ozljede te je zbog njih zadržan na daljnjem bolničkom liječenju.

Neslužbeno smo doznali da je stvarni povod navedenog sukoba „disciplinireanje“ mladića, odnosno Jurina namjera da zaštiti kćer kojojk se, navodno, ozlijeđeni mladić „previše“ udvarao.

Uz kaznenu prijavu, nasilnički raspoloženi otac zaradio je i optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 21:55