SLUČAJNI ‘ULOV‘

Miris marihuane u Audiju kod Jastrebarskog odveo policiju do čak 2,7 kilograma kokaina

Osim opijata, policija je državljaninu BiH oduzela i digitalnu vagu s tragovima droge kao i nekoliko tisuća kuna

Policija ilustracija

Miris marihuane koji je prodirao iz Audija koji je zaustavila policija kod Jastrebarskog, bio je dovoljan ‘okidač‘ da se vozača stavi pod lupu i ishodi sudski nalog za pretres vozila i njegova doma. Pokazalo se to u konačnici i opravdano jer su od 35-godišnjeg državljanina BiH osim 205 grama marihuane oduzeli i preko 2,7 kilograma kokaina koje je brižno skladištio u svom limenom ljubimcu te u kući na području Svete Nedelje.

Zagrebački policajci su posrnulog dilera po dovršetku istraživanja kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

- U utorak 20. prosinca 2022. godine u večernjim satima policijski su službenici na autocesti na području Jastrebarskog zaustavili osobni automobil marke Audi kojim je upravljao 35-godišnjak. Sumnju policijskih službenika o nezakonitom ponašanju vozača potaknuo je miris marihuane koji je dopirao iz zaustavljenog vozila - kažu iz zagrebačke policije koja je osim opijata, oduzela i digitalnu vagu s tragovima droge, kao i nekoliko tisuća kuna za koje se sumnja da potječu od preprodaje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 35-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:30