STRAVA U BUZINU

Misterij čovjeka koji je izašao iz Mercedesa: Ispitali ga i pustili! On tvrdi: ‘Samo mi je ponudio da isprobam...‘

Mladić je navodno izjavio da ne poznaje vozača od prije

Nesreća u Buzinu

 /Snimka čitatelja

Kako se jasno može vidjeti na snimka,a Jan Ehrlich u petak navečer nije bio sam u Mercedesu kada se zabio u BMW, a prethodno pokosio nekoliko ljudi na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu. U trenutku udara, može se vidjeti, iz skupocjenog automobila izlazi još jedan mladić - a koji se u izvještaju Policijske uprave zagrebačke ne spominje ni jednom rječju.

Policija je ipak suvozača ispitala odmah nakon nesreće, navodi 24 sata, ali DORH smatra da on nije supočinitelj te ga zbog toga nisu zadržali u pritvoru. Mladić je navodno izjavio da ne poznaje vozača od prije te mu je ovaj ponudio samo da isproba vožnju u autu. Naknadno će u istrazi, pišu, on sasvim sigurno biti dodatno ispitan u svojstvu svjedoka.

Podsjetimo, Hrvatsku su obišle stravične snimke sinoćnjeg divljanja u Buzinu. Jan Ehrlich, 23-godišnjak, uslijed brzine je izgubio kontrolu nad svojim skupocjenim ovzilo nakon čega je došlo do proklizavanja stražnjih pogonskih kotača. Naletio je pritom na troje pješaka, od kojih se 35-godišnjak i dalje bori za život u KBC-u Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:04